Foglalás menete

FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI feltételek

Foglalás menete

1. Küldj e-mailt a wellnessvillaharmonia@gmail.com e-mail címre pontos dátummal és létszámmal (gyerekek életkorral együtt feltüntetve) vagy töltsd ki a “Kapcsolat” részt itt az oldalunkon ugyanezekkel az adatokkal. Csak e-mailen keresztül veszünk fel foglalásokat. Telefonon, Facebook-on vagy Instagram-on minden egyéb információt megtudhatsz tőlünk.

2. Válasz e-mailben küldünk egy árajánlatot.

3. Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszésedet, elküldjük a foglaló küldésének részleteit. A foglaló értéke a teljes szállásdíj 30%-a (idegenforgalmi adó nélkül).

4. Amikor beérkezett hozzánk a foglaló, visszaigazolást küldünk neked. SZÉP kártyás foglaló küldésnél akár pár napba is beletelhet, amíg beérkezik hozzánk. Más teendőd nincs, mint várni utazásod időpontját. 🙂

Foglalási feltételek

A foglalások véglegesítéséhez 30% foglaló fizetése szükséges a foglalástól számított 3 napon belül. Csak foglaló befizetése mellett tudjuk fenntartani a villát a lefoglalt időszakra.

 Foglaló küldése:
10403507-86767557-89881003
(K&H Bank, Jakab Kitti)

Lemondási feltételek

A foglalt időpont 30 napon belüli lemondásánál a befizetett foglalót kötbérként számítjuk fel. Az időpont a foglalt dátumtól számított 30 napon belül nem módosítható. 30 napon túl a foglalás teljes díjának 10 %-a a lemondási díj, vagy módosítható ugyanazokkal a feltételekkel ( éj, ár, fő), a szabad helyek, foglalási feltételek függvényében. Amennyiben az érkezéstől számított 60 napon túl lemondaná foglalását, kérés szerint a foglalót visszautaljuk, vagy módosítható a foglalás időpontja. SZÉP kártyáról utalt foglalót csak a kártyakibocsátó rendszerén keresztül áll módunkban visszautalni a kezelési költség levonásával.

A foglalás módosítására egy alkalommal van lehetőség. A módosított időpont nem lemondható/módosítható.